fbpx

ANNONCERING

Du kender dem med garanti og har set din del af dem. De små videobidder, der kommer før og under videoer, du selv har valgt, på bl.a. YouTube og Facebook. Det er den måde, man bruger videoannoncering på.

Videoannoncering er en meget effektiv måde at blive eksponeret, udbrede sit brand og tiltrække nye kunder på. Visningen af de korte videoklip er nemlig målrettet og kan eksempelvis være baseret på dine potentielle kunders adfærd online. På den måde kan din virksomhed nå ud til et specifikt defineret brugersegment, som med stor sandsynlighed vil være interesseret i dine produkter og ydelser.

Hos Modima producerer vi state of the art, topmoderne og effektive videoannoncer, som du kan bruge fx på din YouTube-kanal, på Facebook eller på din hjemmeside.

STØRRE BRAND-KENDSKAB OG EFFEKTIV PRODUKTREKLAME

Videoannoncering er især et godt markedsføringsredskab til den virksomhed, der vil udbrede kendskabet:

Til sit brand

Til et nyt produkt

Til en produktserie

Det er desuden en relativt billig måde at skabe hurtig eksponering med stor effekt – rettet mod en specifik målgruppe.

HVAD?

Videoannoncers indhold kan have mange forskellige former. Det kan være reklamefilm, produktvideo eller en ultrakort præsentationsvideo.

HVORFOR?

Det er en meget effektiv måde at eksponere det helt rigtige publikum på med relativt få midler. 

På et ganske kort klip kan du dele flere informationer, end folk som regel kan nå at læse.

HVORDAN?

Du kan bruge videoannoncer på flere måder – bl.a. på Facebook, Instagram og YouTube.

HVORFOR ER VIDEO-ANNONCER SÅ (OMKOSTNINGS)EFFEKTIVE?

Den menneskelige hjerne husker helt op til 80 % af det, vi ser. Tænk på, hvilken betydning det har for videoannoncer vs. tekstannoncer.

Den lader vi stå et øjeblik.

Derimod husker vi som regel kun 20 % af det, vi læser. Udover at en videoannonce åbenlyst efterlader et større aftryk på dine potentielle kunders hukommelse, fungerer en video med bevægelser og lyd også som et eminent blikfang på de sociale medier, hvor du kan springe helt op foran i køen om brugernes opmærksomhed og gunst.

Okay, så videoannoncer er godt blikfang. Seeren husker op til 80 % af videoannoncen, hvilket gør formen meget egnet til at udbrede brandkendskab.

Som prikken over i’et er videoen målrettet – både ift. indhold og strategi – til et helt afgrænset kundesegment, som med meget stor sandsynlighed vil finde den interessant, måske dele videoen og klikke sig videre ind på din hjemmeside.

rasmus-telefon

VIL DU VIDE MERE OM ANNONCEVIDEOER?

Brænder du inde med ubesvarede spørgsmål omkring videoannoncering?
Så tøv ikke med at give os et kald. Vi er utrolig venlige at snakke med, hvis du spørger os selv, og så sidder vi klar til at hjælpe dig ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 10.00 og 18.00.

Ring +45 22 23 39 79, eller send os en mail via vores fine kontaktformular her: