fbpx

BEHIND THE SCENES PÅ VIDEO

Kom med bag om kulisserne, når Danmarks førende producent af bæredygtigt børnetøj tager dig med ind i den kemifri produktion. Det kunne sagtens være en kundecase til en effektiv backstage-oplevelse til den rette målgruppe.

Den ovenstående video vil skabe et professionelt indtryk af en seriøs virksomhed med et stærkt, bæredygtigt og (ikke mindst) troværdigt brand. Den kunne endda fungere som brandvideo.

Behind the scenes-optagelser er blevet vanvittigt populære de seneste år. Du har helt sikkert også mødt et par stykker, ikke? Og det er klart.

En bagom-video er et solidt bevis på, at du ikke sælger forgyldte luftkasteller. Med den kommer du nemlig til at stå rigtig stærkt på toppen af sejrsskamlen med en professionelt produceret backstage-video, når du for eksempel ønsker at rekruttere og tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Samtidig er en backstage-video en oplagt mulighed for at skabe et nært og relaterbart forhold til dine nuværende og kommende kunder.

TILTRÆK BÅDE NYE KUNDER
OG NYE MEDARBEJDERE MED ’BEHIND THE SCENES’

En backstage-video har til formål at give fremtidige medarbejdere og/eller kunder et unikt indblik i din virksomhed, som kan støtte dit brandarbejde, bringe jer tættere på kunderne og bruges til at tiltrække kloge hoveder og dygtig arbejdskraft.

HVAD?

En backstage-film går bag om din virksomhed, hvor optagelserne giver kunder eller kommende medarbejdere et unikt indblik i din virksomhed.

HVORFOR?

En behind the scenes-produktion kan vise dine kunder og kommende medarbejdere præcist, hvad det er, din virksomhed kan, og hvad I er begejstrede for.

HVORDAN?

Brug filmoptagelserne til at invitere nye kunder og medarbejdere bag ved kulisserne. Del den ifm. rekruttering, på sociale medier eller din hjemmeside.

DEL DIN PRODUKTVIDEO DER, HVOR DIN MÅLGRUPPE ER

Der er simpelthen så mange fantastiske muligheder for at lave effektive, sjove, informerende og overbevisende ’bag om’-optagelser. Så hvad er det, der gør din virksomhed helt unik? Hvad har du lyst til at dele med dine kunder, som giver dem lyst til at lægge (flere af) deres penge hos jer?

Se blot et par af vores kreative idéer:

I modtager nye praktikanter

Vis produktionsfaciliteter

Dokumentér jeres skønne arbejdsmiljø

Vis den glade jubilar

Tag kunden med indenfor i jeres bæredygtige produktion

Hvis du søger en stærk, kreativ sparringspartner til at producere professionelt videocontent til din virksomhed, så har du netop fundet guldet. Hos Modima laver vi ’state of the art’-videoer, som du kan bruge ifm. konferencer, markedsføring, til sociale medier, ved rekruttering og til meget, meget andet.

BRUG ’BEHIND THE SCENES’-OPTAGELSERNE TIL REKRUTTERING OG MARKEDSFØRING

’Behind the scenes’ kan bruges i mange forskellige henseender.

Rekruttering: Backstage-filmen tager bl.a. din rekrutteringsproces til det næste niveau. Du kommer foran i køen til den stærke arbejdskraft, når du åbent viser, hvad det er, dine kommende kollegaer kan få. Samtidig kan det også sortere nogle fra, som ikke kan identificere sig med din virksomheds værdier. Det sparer dig tid i rekrutteringsprocessen.

Markedsføring: I markedsføring er backstage-videoer også et supereffektivt værktøj, som egner sig perfekt til at sprede glæde og tiltrække kunder via de sociale medier. Forestil dig fx en zoologisk have, som tager dig med ind i løvens bur, hvor ingen besøgende ellers har adgang.

rasmus-telefon

VIL DU OGSÅ HAVE LAVET EN SÆLGENDE BACKSTAGE-VIDEO?

Har du en lige så god idé til en backstage-video fra din virksomhed, eller skal vi hjælpe dig med at udvikle nogle idéer? Så giv os endelig endelig et kald.

Vi har fingeren på pulsen når det kommer til moderne videoproduktion, der sidder lige i skabet – hver gang. Og så er vi i øvrigt overordentlig flinke, hvis vi selv skal sige det.

Fang os alle hverdage fra 10-18 på +45 22 23 39 79 eller i indbakken, som altid er åben. Du kan sende en mail til os via vores kontaktformular.