fbpx

BRAND- & PROFILVIDEO

Show it, don’t tell it har aldrig været mere sandt. Forbrugerne i dag foretrækker at lære om virksomheder, brands og produkter gennem underholdende film frem for tekst. Men her taler vi altså ikke om de der søvndyssende film, skabt til at hænge fast på nethinden som en irriterende sang. De profilvideoer, vi producerer, er latterfremkaldende, neglebidende, tårerne-presser-sig-på-påvirkende – ja, alt andet end kedelige – brandfilm.

Er du på udkig efter en profilvideo, som fanger dit publikum og samtidig viser din virksomhed frem på den bedst mulige måde? Så har du fundet din partner her.

VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION UDEN DE GAMLE KLICHÉER

Virksomhedspræsentation uden de gamle klichéer

Vi kender dem alle sammen: De der corporate film uden sjæl, hvor en monoton voice-over opremser en række generiske virksomhedsværdier, alt imens en række dækbilleder fra et gråt kontor og måske en enkelt plantevæg kører over skærmen toppet med en hip baggrundsmelodi. Klassisk.

Der er som sådan ikke noget i vejen med denne form for profilvideo, den sætter sig bare sjældent fast på nethinden hos målgruppen.

I dag benytter mere end 60% af alle virksomheder sig af video i deres markedsføring. Så kan du nok se, at en profilvideo eller brandfilm bliver nødt til at være anderledes end de andre, hvis den skal skille sig ud fra mængden.

Men hey, bare rolig! Vi er her for at hjælpe dig i kampen mod kedelige reklamefilm!

HVAD?

En brand- eller profilvideo har til formål at præsentere din virksomhed eller dit brand på den bedst mulige måde. Vi kan fx tage udgangspunkt i jeres visioner, kultur, services m.m.

HVORFOR?

Langt de fleste forbrugere foretrækker at lære om virksomheder gennem en spændende, sjov eller anderledes video frem for gennem en mur af tekst.

HVORDAN?

En profil- eller brandvideo vil altid tage udgangspunkt i, hvem I er, hvad I står for, og hvordan I gerne vil ses af målgruppen. Dette er vores udgangspunkt for enhver brandfilm.

FORTÆL DIN HISTORIE MED
ANTI-KEDELIGE BRANDFILM

Video er en utrolig effektiv kommunikationsform, når du skal præsentere din virksomhed. Hos Modima vil processen som regel starte med et grundigt forarbejde. For at vi kan fange din virksomhed gennem linsen på den bedst mulige måde, må vi også komme helt ind under huden på jer og jeres værdier.

En profilvideo kan for eksempel tage udgangspunkt i jeres kultur, visioner, missioner, CSR-politik, interne kompetencer eller lignende. Uanset udgangspunktet skræddersyr vi en virksomhedsfilm til jer, som lever op til jeres ønsker og det indtryk, I gerne vil efterlade jeres seere med.

GRUNDIGT FORARBEJDE OG PROFESSIONEL
SPARRING TIL DIN BRANDFILM

Har I allerede en klar vision for jeres video og den bedste præsentation af virksomheden, fedt! Så er vores opgave blot at realisere ideen på film. Men er I modsat ikke helt klar over, hvad I egentlig vil sige, eller hvordan I får det sagt bedst, vil vi hellere end gerne være jeres video-sparringspartner.

Hvad end I er helt på bar bund eller måske har en idé, men er i tvivl om den bedste måde at formidle det på, hjælper vi jer med at komme i mål.

Vi har en hel del erfaring med at producere brandfilm og profilvideoer, og derfor kan vi også være med til at stille skarpt på spørgsmål som:

Hvilken følelse skal vores brandvideo efterlade seeren med?

Skal der være speak på videoen, og i så fald med hvilken fortællestil?

Hvilket grafisk udtryk ønsker vi egentlig?

Skal vi benytte statister eller måske lave et collab?

Mulighederne med en profilvideo er tæt på uendelige, men sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomheds video.

rasmus-telefon

SKAL VI LAVE DIN NÆSTE PROFILVIDEO?

Har vi fanget din interesse? Eller sidder du tilbage med en række spørgsmål?

Uanset formål er du altid velkommen til at kontakte os via vores
kontaktformular eller gribe knoglen og ringe på tlf. +45 22 23 39 79.

Vi er på telefonen mandag-fredag 10.00-18.00, og indbakken er altid åben.

Vi glæder os til at høre fra dig!