fbpx

CollabZ

Samarbejder – eller collabs, som de også kaldes på moderne dansk – er det nye sort. Cool collabs skaber større opmærksomhed omkring din reklamevideo, og har du en profileret, ekstern influencer med på skærmen, giver det både større troværdighed og flere views til din reklame. What’s not to like?

Det er naturligvis vigtigt, at der er et godt match mellem dit brand og den influent, I har i kikkerten. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den perfekte partner til dit brand, så samarbejdet bliver win-win.

Med den helt rigtige influencer med ombord kan du opbygge et større reach, skabe genkendelse for målgruppen og en helt masse andre positive påvirkninger, som vil skabe den perfekte modtagelse af din nye reklamevideo. Den er god nok – det virker!

HVAD KAN DET DER INFLUENCER MARKETING?

Det er nok ikke gået din næse forbi, at både mikro- og makroinfluencere er blevet de helt store spillere inden for markedsføring i løbet af de seneste år. Man ser dem på alt fra opslag på sociale medier til store TV-reklamer i bedste sendetid lørdag aften. Men har du overvejet, om det kunne være noget for dig at sætte et samarbejde i søen med en passende samarbejdspartner i din reklamevideo? Det skulle du måske tage at gøre – og vi vil meget gerne hjælpe dig!

Forbrugere bliver hver dag bombet med massevis af kedelige reklamer, og derfor kan de også blive blinde for nye forslag. Det er her, influencere har deres store force! Den mere personlige og word of mouth-agtige promovering taler nemlig meget mere direkte til den enkelte modtager, og budskabet kommer automatisk til at fremstå meget mere autentisk. What’s not to like?

Anti-kedelige reklamer er vores nerve, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige collabs til dine reklamevideoer!

AUTORITET, AKTUALITET OG AUDIENCE

The only way is up for influencer marketing, og det kan altså betale sig at ride med et stykke på bølgen. Studier viser nemlig, at collabs i videoproduktioner giver dit brand en større autoritet, aktualitet, og at det i hele taget skaber en positiv influence på din målgruppe, når de ser et (vel)kendt ansigt som en del af videoen.

Har dit brand brug for en frisk og moderne strategi for at nå endnu længere ud til målgruppen og potentielle nye kunder? Så kan du overveje at give collabs et skud – og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen.

rasmus-telefon

INTERESSERET I AT FINDE EN COLLAB-PARTNER?

Har vi fanget din interesse for at udforske mulighederne for spændende collabs med en passende influencer?

Så må du hjertens gerne kontakte os og høre nærmere. Du kan ringe til os på tlf. +45 22 23 39 79, hvor vi sidder klar mandag-fredag klokken 10.00-18.00, eller sende os en besked via vores
kontaktformular, der altid er åben.