fbpx

DEN GODE IDÉ

Du ved det godt. Videomarkedsføring er kommet for at blive. Det er hyperpopulært, og det er overalt på nettet og de sociale medier. Det er det, fordi det virker. Det er let for seerne at indtage, det sætter sig bedre fast i hjernen på dine potentielle kunder, og det er supereffektivt blikfang.

Det kræver dog en krøllet og kreativ hjerne med indgående viden om filmiske virkemidler, reklame og virksomme vinkler at producere en markedsføringsvideo, der virkelig siger kapow og uforglemmeligt rammer din kunde lige i smasken!

Vil du gerne med på den bølge og have lavet den svedigste video til din virksomhed, dit nye geniale produkt eller dit fede brand? Hos Modima tilbyder vi at hjælpe dig, uanset hvor langt du er i processen med at lave en reklamevideo, brandvideo, produktvideo eller noget helt fjerde.

VI HAR DIN RYG – FRA ØNSKE TIL VIRKELIGHED

Hos Modima hjælper vi dig med at gøre dine ønsker om en supersælgende reklamebasker af en markedsføringsvideo til virkelighed.

HVAD?

Vi idégenererer med vores kreative og nysgerrige sind. Sammen med jer kommer vi frem til den fedeste idé til jeres nye video.

HVORFOR?

Du behøver ikke komme med et færdigt koncept, når vi skal lave en video til dig. En meget stor del af vores kunder har blot ønsket om fx en brandvideo.

HVORDAN?

Vi har rigtig meget erfaring og begår os i videoproduktionsuniverset til daglig. Derfor er vi fulde af levende idéer.

Lad et professionelt filmbureau være jeres sparringspartner allerede fra starten. I behøver ikke komme med et færdigt manuskript. Ja, faktisk behøver I slet ikke have nogen anelse om, hvad jeres video skal indeholde. Så længe I har ønsket om at få lavet en video, som kan promovere jeres virksomhed, så er Modima med jer resten af vejen.

Når I kommer til os med ønsket om for eksempel at få lavet en brandvideo, der fanger målgruppen opmærksom og rammer lige der, hvor det kilder allermest, så lytter vi til jeres ønsker og behov. Herefter fremlægger vi x antal idéer til filmens handling og giver jer mulighed for at vælge den, I bedst kan lide.

Når I har valgt jeres favorit, får vi idéen til at ske på film. Vi laver en detaljeret plan for hele optagedagen, så I er fuldstændig med på projektet og ved, hvad der kommer til at ske. Vi står på tåspidser for jer og presser hele maskineriet, så alt bare spiller max. Vi laver videoens opbygning, indhold, vælger de filmiske virkemidler og har styr på det filmtekniske – og tager naturligvis jeres ønsker for dette med ind i planlægning såvel som produktion. 

Så kan du være helt rolig og velvidende om, at vi har styr på sagerne!

OVERLAD TRYGT DET TEKNISKE & DET KREATIVE TIL MODIMA

Du behøver på ingen måde at være kreativt anlagt eller have forstand på video eller markedsføring. Det er nemlig vores opgave at få dig sikkert i havn med en videoproduktion, der siger spar to, og som du kan være stolt af at kaste ud i æteren.

Alt, der kommer fra Modimas hænder, er gennemsyret af kreativitet og nytænkning. Vi er stærkt modstandere af alt, hvad der er kedeligt og gængs. Og hvordan gør vi så det? Jo, først og fremmest har vi bare et særegent touch, som giver vores videoproduktion wow-effekt uden lige. Derudover er vi store fans af:

Spændende storytelling

At spille på hele følelsesregistret

Avancerede redigeringsteknikker, som du formentlig ikke kender

Kreative vinkler og nye måder at gøre tingene på

rasmus-telefon

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FÅ DEN GODE IDÉ?

Du er kommet til det rette sted, hvis du vil have en virksomhedspræsentation, brandvideo, produktvideo, droneoptagelser – og vi kunne blive ved – der virkelig sparker røv.

Fang os på +45 22 23 39 79 mandag-fredag fra 10.00-18.00. Er du mere til mail, så send os en via vores fornemme kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.