fbpx

DRONEVIDEO

Giv din reklamefilm et ekstra imponerende og stemningsfuldt udtryk, eller vis dine nuværende og potentielle kunder dit produkt fra helt nye vinkler og i helt nye situationer med dronevideo. Droneoptagelser har en meget dragende effekt på øjnene, der gør din video svær at slippe igen.

Mulighederne er næsten uendelige. Ingen opgave er for kompleks eller højtflyvende til os. Vi kan filme alt fra din virksomhed, naturen, dit produkt eller noget helt fjerde fra luften. Vores professionelle kameraer til droneflyvning sikrer, at optagelserne bliver stabile og flydende. Se bare herunder.

LAD DIN VIDEO NÅ NYE HØJDER MED DRONEOPTAGELSER

Lad din video nå nye højder med droneoptagelser

Det puster nyt liv i en video og virker opkvikkende, når optagelserne ses fra oven også. Vi tilbyder mange forskellige slags droneoptagelser hos Modima, som vi altid tilpasser, så de matcher dine behov og løfter vores videoproduktioner til nye højder.

Det ultra-æstetiske udtryk egner sig rigtig godt som blikfang på din hjemmeside, de sociale medier og i reklamefilm. Vi har naturligvis alle de nødvendige tilladelser til at filme med drone.

HVAD?

Med en droneoptagelse kan du optage fra vinkler, der ellers er svære at komme til. De indgår som regel som en del af fx reklamefilm.

HVORFOR?

Droneoptagelse giver din video et professionelt udtryk og er meget stemningsskabende. 

HVORDAN?

Du kan bruge droneoptagelserne som en del af eventvideoer, reklamefilm, produktvideoer eller for sig. 

PEP DIN VIDEO OP MED BETAGENDE DRONEOPTAGELSER

Der er virkelig mange spændende og sjove måder at bruge droneoptagelser på. Hos Modima har vi masser af gode idé til videoer, hvor det giver et ekstra kick at se tingene fra fugleperspektiv. Forestil dig eksempelvis:

En konference eller messe filmet oppefra

En byggeplads set fra oven

En produktvideo med et stort produkt vist fra alle vinkler

en virksomheds-præsentation 
på video med drone, der viser jeres bygninger oppefra

en reklamefilm med stemningsbilleder i fugleperspektiv.

Slip fantasien løs. Det giver en superfed effekt i videoer, og så tiltrækker din video en masse opmærksomhed, fordi kunden ser dit produkt fra vinkler, de slet ikke er vant til.

rasmus-telefon

SKAL VI KOMME MED VORES DRONE OG OPTAGE FOR DIG?

Er du blevet skudt i idéen om at gøre droneoptagelser til en del af din produktvideo eller reklamevideo?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre. Hos Modima er vi meget kreativt anlagt og har helt sikkert nogle inspirerende indspark til den video, vi skal lave sammen. Vi er tilgængelige på telefon +45 22 23 39 79 fra mandag til fredag i tidsrummet 10.00-18.00.

Du kan også sagtens sende os en mail på info@modima.dk eller via vores kontaktformular.