fbpx

EVENT- OG STEMNINGSVIDEO

Skal du afholde et kursus, en messe, en workshop eller et bryllup? Hvorfor så ikke få det foreviget af et professionelt filmhold? Når et stort og vigtigt event i din virksomhed eller privatliv skal udødeliggøres, kommer vi fra Modima og skyder de lækreste og flotteste eventvideoer for dig.

Alle kan producere gode videoer på deres smartphones i dag, som er langt bedre end det, din onkel formåede med sit håndholdte videokamera. Det betyder til gengæld også, at nutidens seere har meget højere forventning til kvaliteten af de videoer, din virksomhed deler som en del af jeres brand.

Vi har prøvet det før. Vi ved præcis, hvad vi gør. Fanger dine seere og alt det der. En professionelt produceret stemningsvideo fra eksempelvis dit kursus kan overhovedet ikke sammenlignes med det, du kan filme med din spritnye smartphone. Vi sørger nemlig for den perfekte lyssætning, klar og tydelig lyd samt stemningsskabende efterredigering af vores optagelser.

BRUG EVENTFILM OG STEMNINGSVIDEOER I DIN MARKEDSFØRING

Med en velproduceret eventvideo kan du vise dine potentielle kunder præcis, hvad det er, din virksomhed kan. Det giver din potentielle kunde et helt unikt indblik ind i din virksomhed, når I agerer eventbureau og afholder kurser, produktfremvisninger, virksomhedsbesøg eller deltager på messer, som I efterfølgende kan bruge i jeres markedsføring.

Vis kunderne det lærerige miljø på jeres kurser, eller tag dem med ind i produktionen til en gang ‘behind the scenes’. Det skaber nærhed, ærlighed og troværdighed. På den måde er det nemmere for kunderne at forholde sig til, hvad det er, de får.

Hvis du vil have lavet en ekstrabetagende stemningsfilm, foreslår vi, at du pepper den op med nogle fantastiske droneoptagelser, hvor du viser din kunde omfanget af dit event.

HVAD?

En event- og stemningsvideo foreviger vigtige events i din virksomhed. Det kan være fx konferencer, kurser og workshops.

HVORFOR?

Stemningsfilm kan fange unikke øjeblikke og tage din kunde med ’indenfor’ på jeres kurser, konferencer eller bagom produktionen.

HVORDAN?

Vi formstøber event- og stemningsvideoen, så den passer perfekt til dit event og den stemning, du ønsker at udstråle til dine kunder.

DEL STEMNINGSVIDEOEN MED DINE KOMMENDE KUNDER

Stemningsvideoen behøver ikke være jeres lille hemmelige insiderviden. Send den ud i æteren. En stemningsfilm er nemlig et meget effektivt salgsværktøj, som er superegnet til at dele med potentielle fremtidige kunder gennem både kundecase-videoer, produktvideoer, ’behind the scenes’ og i mange andre stilarter.

Det er kun jeres fantasi, der sætter grænsen for, hvor og hvordan jeres stemningsfilm når ud til det rette publikum. Stemningsvideoer og eventfilm gør sig især godt her:

på YouTube, Facebook og andre sociale medier

på din webshop, produktside eller forside af din hjemmeside

i udstillingsvinduer

ved andre relevante events

som live streaming

rasmus-telefon

SKAL VI FOREVIGE DIT NÆSTE EVENT?

Vi laver stemningsoptagelser for både private samt store og små virksomheder. Står du foran et stort eller mindre event, som du gerne vil bruge i din markedsføring bagefter? Og vil du samtidig kunne koncentrere dig om selve eventet og ikke filmen?

Så skulle du tage at taste +45 22 23 39 79 og ringe til os hos Modima. Det vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med, fordi vi ved, hvor effektivt det er i salgsøjemed. Vi kan kontaktes på telefonen alle hverdage mellem 10.00-18.00. Ellers kan du sende os en mail via vores simple kontaktformular.