fbpx

GRAFIK OG STILLBILLEDER

Animeret grafisk indhold og stillbilleder kan løfte det visuelle udtryk til vilde højder i dine videoer. Det kan gøre selv de mest komplekse emner lette at forstå. Hos Modima leverer vi absurd mange forskellige former for grafiske elementer, fordi det giver nogle supervilde effekter og er effektive til at fastholde seeres opmærksomhed.

Med grafik og stillbilleder kan vi sammen gøre de filmiske indtryk endnu mere professionelle – uanset om du er til humor med skøre animationer, seriøst lækker brandgrafik og tekst eller forenklede stillbilleder, så laver Modima det for jer.

HVAD?

En brand- eller profilvideo har til formål at præsentere din virksomhed eller dit brand på den bedst mulige måde. Vi kan fx tage udgangspunkt i jeres visioner, kultur, services m.m.

HVORFOR?

Stillbilleder skaber variation i det filmiske udtryk og skærper seernes opmærksomhed. Grafik er en oplagt måde at servere fakta på.

HVORDAN?

Du behøver ikke have idéerne, for dem har vi. Og udfører også grafikken og laver de flotte stillbilleder til din video.

IØJNEFALDENDE GRAFIK TIL DINE VIDEOER

Min video er sjovere end din! Få lavet de vildeste, underholdende explainer-videoer, der laver masser af larm i æteren med kreative grafiske elementer. Eller lad os sætte toplækker brandgrafik ind i jeres reklame- eller brandvideo.

Det grafiske udtryk skal naturligvis matche jeres brand, ønsker og den følelse, I ønsker, at jeres potentielle kunder sidder tilbage med.

FÅ DE FEDESTE STILLBILLEDER MED BL.A. DRONEOPTAGELSE

Film er i sig selv en række stillbilleder. Der er bare så mange, at det menneskelige øje ikke kan opfange skiftene, men derimod oplever det som flydende. Faktisk vises der i film som regel 23-25 stillbilleder pr. sekund. Hvis vi ’fryser’ et enkelt stillbillede og lader det blive ’gentaget’ mange gange, får vi den her effekt, som om tiden er stoppet.

Forestil dig, at vi fx tog en række droneoptagelser oppefra og brugte stillbilleder derfra til at peppe din video op. Det kunne både være naturbilleder, fra en koncert, konference, kursus eller et andet event, som er relevant for din virksomhed. Det gør et stærkt og stemningsfuldt indtryk i eksempelvis en brandvideo.

ANDRE MÅDER,
VI KAN SPIFFE DIN MARKETINGVIDEO OP PÅ

Vi har vendt de kreative grafikker og effektfulde stillbilleder. Vores opgave er at realisere en superfed video til jer. Derfor tøver vi heller ikke med at give dine videoer en indsprøjtning af:

Speak i jeres foretrukne fortællestil

Statister – dem sørger vi for

(Selvfølgelig) lækker lyd, livgivende lys, vilde vinkler og drømmelignende droneoptagelser

Mulighederne er tæt ved uendelige med grafik og stillbilleder, så lad os sammen finde det, der matcher jeres ønsker.

rasmus-telefon

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke muligheder der er med grafik og stillbilleder i din næste video? Eller er du bare fuld af spørgsmål? Så tag endelig at ringe til os.

Du kan ringe mandag-fredag 10-18 på +45 22 23 39 79. Er du mere til at skrive en mail, så kontakt os via vores kontaktformular, som du finder nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!