fbpx

INSTRUKTIONSVIDEO / EXPLAINERVIDEO

Sælger du et produkt, der er avanceret at samle eller tage i brug, eller har I en arbejdsproces i din virksomhed, som I må bruge tid på igen og igen at forklare til nye ansatte? Det er der faktisk en ’en gang for alle’-simpel løsning på, som er effektiv og også er oplagt at dele på dine social media. Så skulle du nemlig lige overveje at få lavet en instruktionsvideo.

Det er faktisk meget enkelt. Kunder elsker instruktionsvideoer. Kombinationen af billeder, lyd og evt. tekst i videoen gør den relaterbar, let at forstå, nem at følge og meget effektiv. Dét er god kundeservice, hvis du spørger os.

Hos os får du en skræddersyet instruktionsvideo, som besvarer det behov, din kunde eller medarbejder har. Vores videoer inspirerer med lækre billeder drysset med fakta og krydret med professionel lyd og lys.

Er det lige det, du søger? Så har du lige fundet din helt rette video-samarbejdspartner.

DEN MODERNE, ELEKTRONISKE BRUGERMANUAL

Ingen læser rigtigt manualer længere, hvis de kan finde instruktionerne til et produkt på video. En instruktionsvideo fungerer sådan set som en elektronisk brugermanual, som er ultranem at følge.

Hos Modima skaber vi inspirerende, kreative og letforståelige instruktionsvideoer. Der findes lige så mange måder at lave en instruktionsvideo på, som der findes produkter og arbejdsprocesser på markedet.

HVAD?

En instruktionsvideo (eller mindre dansk en explainer video) kan gøre en kompleks proces simpel at følge. Den viser instruktioner for at samle, tage i brug, vedligeholde osv. dit produkt.

HVORFOR?

Det er kundernes foretrukne måde at følge instruktioner på. En instruktionsvideo vinder fx over at læse en trin for trin-guide.

HVORDAN?

En instruktionsvideo tager udgangspunkt i den samlevejledning, ibrugtagning eller arbejdsproces, som du har brug for – for at hjælpe dine kunder (eller ansatte).

Gratis tip til dig: Tænk din instruktionsvideo et skridt videre. Sælger du fx blendere, kan du dele egne opskrifter i videoen. Det øger chancen for, at dine seere får lyst til at trykke ’Del’ på social media og sende den ud i deres netværk, hvor den kan sprede sig som ringe i vandet.

DEL DIN INSTRUKTIONSVIDEO MED DIN MÅLGRUPPE

Bagefter er det tid til at dele din instruktionsvideo, så den kan komme ud at gøre sit hjælpe-arbejde i det digitale univers på social media og din hjemmeside. Her er det værd at overveje, hvor dine kunder – både nye og nuværende – ville opsøge en sådan instruktionsvideo til dine produkter.

En instruktionsvideo kan nemlig sagtens både være relevant for nuværende kunder, som skal tage produktet i brug, og potentielle kunder, der skal overbevises om, at det er netop dit produkt, de skal vælge. Her kan du også vælge at lave en produtvideo. Del din instruktionsvideo på:

YouTube – meget populært til at finde instruktionsvideoer

Facebook og andre social media

din hjemmeside og/eller webshop – fx på selve produktsiden

relevante events – messer

rasmus-telefon

Skal vi lave din næste instruktionsvideo?

Tænker du, at en instruktionsvideo lige er det, dine kunder har brug for, og er du klar til, at vi laver en sammen?

Så lav instruktionsvideo sammen med os til dit social media-univers. Lad os høre fra dig allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag fra 10.00-18.00 på +45 22 23 39 79.

Du kan også sende os et vink med en vognstang. Vores mailindbakke er altid åben. Så send os en besked via mail eller via vores kontaktformular når som helst, hvor som helst. Så vender vi tilbage!

Vi glæder os meget til at høre fra dig.