fbpx

KENTUCKY FRIED CHICKEN

Kentucky Fried Chicken er en fastfoodkæde, som oprindeligt startede i Kentucky i USA. Kæden har i dag 11 restauranter i Danmark, og Modima har produceret video til hver eneste af dem. Det er en præstation, som vi er stolte af.

KFC ønskede unikke videoer til hver enkelt af deres 11 restauranter. Efter de først par videoer kendte vi efterhånden KFC’s stilistiske præferencer ud og ind, og dermed forløb samarbejdet omkring de resterende videoer uden nogen tænkelige problemer. Der blev ikke spildt tid på kommunikation, således at KFC kunne bruge tiden på det, som er vigtigt for dem.

Videoerne er lavet som profilvideoer, med fokus på den gode stemning blandt kunder og personale, den lækre mad og de fede bygninger. De er blevet lavet i samme stil, således at der er en gennemsigtighed og genkendelighed i deres brand, uanset hvor i landet kunden befinder sig.

KFC’S THE CHICKEN CHALLENGE 2022

I 2022 lancerede KFC Danmark for første gang eventet “The Chicken Challenge”, hvor årets bedste KFC-kok skulle findes. Her var vi inviteret med, for at dokumentere dagen, som blev afholdt med intense dyster og med store smil på læberne. Det var en sjov (og ikke mindst varm!) dag på settet, der resulterede i en video, der først og fremmest var en kæmpe hyldest til KFC Danmarks ansatte.

KEY TAKE-AWAYS

Besparelse af værdifuld tid
Klar rød tråd gennem alle videoer
Pålideligt samarbejde

FLERE VIDEOER MED KFC