fbpx

MORNINGSCORE

Morningscore er en odenseansk virksomhed med en klar mission: Alle skal kunne have succes med SEO uanset mængden af erfaring og ekspertise. Med deres intuitive og gamificerede værktøj, gør de SEO til en leg.

Samarbejdet med Morningscore har været tæt lige fra starten og har sikret, at vi har udviklet lige netop den videostilart, der passer perfekt til dem. I vores samarbejde har vi både produceret explainervideoer , en profilvideo og en større reklamefilm i sammenhæng med lanceringen af 3.0-udgaven af deres SEO-værktøj. Alle disse videoer har haft det samme udgangspunkt ved brugen af humor og ikke mindst Morningscores særlige kendetegn: rumdragter!

Den ligesindede og humoristiske tilgang til videoproduktionernes indhold og udførsel har gjort, at produktioner har kunnet blive skubbet helt til grænsen (og i nogle tilfælde en my over), og har med sikkerhed skabt omtale og yderligere synlighed for Morningscore.

“Jeg synes også, at vi for et ret lille budget lykkedes med at
lave noget, som virkelig ligner en million.”

(Om Morningscore 3.0 launchvideo)
– Merete Bjerrum, PR & Communications Manager, Morningscore

SE HVORDAN VI ARBEJDER BAG KAMERAET

Sideløbende med optagelserne til Morningscores 3.0 launch-video, optog vi denne lille behind the scenes-video. I videoen får man en lille snert af, hvordan det er at have Modima med på optagelser. Vi stræber altid efter at skabe en god stemning på settet, så vi kan få det bedste resultat. I dette tilfælde stræbte vi efter at skabe en lille fest.

KEY TAKE-AWAYS

Tæt samarbejde omkring stil og retning
Øget omtale samt mere synlighed
Humoristisk og opsigtsvækkende content

FLERE VIDEOER MED MORNINSCORE