fbpx

MUTEBOX

MuteBox sælger stilfulde telefonbokse, som er med til at forbedre kontormiljøer. Virksomheden holder til i hjertet af Vejle, hvorfra de arbejder på fuldt tryk på at designe og producere de bedste telefonbokse på markedet.

Vi har haft MuteBox som abonnementskunde siden november 2020, som alternativ til at have en videograf ansat. Vi har produceret videoer til mange forskellige formål. Det tæller bl.a. produktvideoer til MuteBox One og MuteBox Meet, præsentationsvideoer, testimonials hos deres kunder og en lang række teasere.

Gennem et tæt samarbejde har vi formået at finde en stil, der passer perfekt til produkterne og virksomhedens profil. Det har gjort, at der har været en fælles forståelse for, hvad der forventes af de færdige produktioner, alt imens vi har sparet hinanden for en del tid på kommunikation frem og tilbage.

Gennem vores abonnement har MuteBox haft mulighed for at få produceret lige netop de videoer, som de har brug for, i passende længder, hver eneste måned. Det har sikret dem et kontinuerligt flow af content, som de har gjort brug af på diverse kanaler. Det har resulteret i, at MuteBox har været særdeles synlige på markedet.

KEY TAKE-AWAYS

Besparelse på lønudgifter
Synlighed gennem kontinuerlig brug af video-content
Tæt samarbejde omkring stil og retning

FLERE VIDEOER MED MUTEBOX