fbpx

OM OS

MODIMA –
MODERNE VIDEOPRODUKTION

Modima er et moderne og autentisk videobureau.
Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt med kunden og gør en dyd ud af den gode relation.
Derfor kan du forvente en positiv og afslappet stemning,
når vi er ude at filme hos og med dig, ofte kombineret med et godt gran humor.

Vores videoproduktioner er professionelle og topmoderne, og afspejler den nutidige markedsføring.
Vi holder til i hjertet af Odense, men har kunder i hele landet.

VORES TEAM

Jonas Gorm Jensen

Ejer og stifter

jonas@modima.dk
+45 22 23 39 79

Jonas er den sande primus motor og stifter af Modima. Han er en vaskeægte “Action-Man”, når det kommer til at få ting til at ske. Bag sine videoproduktioner sørger Jonas for at fange seerens opmærksomhed lige fra første sekund – om det så er med skæve vinkler eller moderne videoeffekter.

Med sit kreative og “anderledes” syn på mediet video hjælper han kunden med at angribe videoens indhold på en ny og frisk måde. Med Jonas vil du altid føle dig i godt selskab, hvilket i høj grad hjælper til med at skabe en god stemning i alle situationer. Han er ikke bange for udfordringer og tager imod opgaver, uanset hvor vanskelige de så ser ud – og så stopper han ikke, før kunden er tilfreds.

Rasmus Overgaard

Video Wizard

rasmus@modima.dk
+45 24 66 57 27

Rasmus har en sand kærlighed for den gode fortælling. For ham er storytelling et bærende element i størstedelen af vores videoproduktioner, og hvis der ovenikøbet kan snige sig et drys af humor ind, er Rasmus i sit es.

Udover sin kærlighed til video er Rasmus uddannet multimediedesigner med overbygning i Digital konceptudvikling. Det betyder bl.a., at han bidrager med muligheden for en masse fede grafiske tiltag. Oven i hatten har Rasmus en bred forståelse for markedsføringsgamet og ved, hvordan man optimerer koncepter. Som om det ikke var nok, producerer Rasmus desuden musik, hvorfor han også er Modimas lydekspert.

Rasmus er efter eget udsagn en mand med humor, og du kan godt se frem til en plat joke eller to, når du møder ham!

Jonas Gorm Jensen

Ejer og stifter

jonas@modima.dk
+45 22 23 39 79

Jonas er den sande primus motor og stifter af Modima. Jonas er en vaskeægte “Action-Man”, når det kommer til at få ting til at ske.
Bag sine videoproduktioner sørger Jonas for at fange seerens opmærksomhed lige fra første sekund – om det så er med skæve vinkler eller moderne videoeffekter.

Med sit kreative og “anderledes” syn på mediet video, hjælper han kunden med at angribe videoens indhold på en ny og frisk måde. Med Jonas vil du altid føle dig i godt selskab, hvilket i høj grad hjælper til med at skabe en god stemning i alle situationer. Han er ikke bange for at tage i mod selv de vanskeligste opgaver og vil gå langt for at stille kunden tilfreds.

Emil Juul Andersen

Chefpraktikant

eja@modima.dk
+45 81 71 36 91

Med sin baggrund inden for serviceøkonomi har Emil det primære ansvar for vores økonomi og salg. Men han har også meget mere end det. Man kan faktisk kalde Emil for Modimas helt egen overbliksmand. Han har nemlig fingeren på pulsen i stort set alle aspekter af Modima. Det gælder alt fra kontakten med vores kunder til at holde overblikket over vores egne projekter.

Emil startede i sin tid hos os som praktikant, og gjorde sig på kort tid uundværlig med sine gode inputs, analytiske vinkler, et kæmpe overblik og sin humoristiske og afbalancerede personlighed. Hos Emil er der desuden ikke langt fra tanke til handling, og så er han en problemløser uden lige.

I sin fritid er Emil fodboldspiller og kommende familiefar. Yderligere kan han prale med, at han er tidligere rapper og skater. Alt dette tilsat et drys af Emils naturlige charme gør, at han uden tvivl lander en fremtidig forside af Euroman, som et pragteksempel på den moderne mand.

Rasmus Overgaard

Video Wizard

rasmus@modima.dk
+45 24 66 57 27

Rasmus har en stor kærlighed til den gode fortælling, og for ham er storytelling et bærende element i størstedelen af produktionerne, og hvis der kan snige sig et drys af humor ind, så er Rasmus i sit es.

Udover sin kærlighed til video, så er han er uddannet multimediedesigner med overbygningen Digital konceptudvikling hvilket bl.a. giver mulighed for en masse fede grafiske tiltag, en bred forståelse for markedsføringsgamet og optimering af diverse koncepter. Derudover producerer han musik, og er derfor Modimas lydekspert. Rasmus er en rigtig humoristisk person, og du skal absolut se frem til en plat joke eller to, når du møder ham!

Emil Juul Andersen

Chefpraktikant

eja@modima.dk

Emil Andersen er Modimas nye Chef….praktikant.
Han studerer til dagligt til Service Økonom på UCL i Odense, og skal tilbringe 3 måneder hos os på det nye kontor i Odense S.

På Kort tid har Emil gjort sig uundværlig med sine gode inputs, analytiske vinkler, et kæmpe overblik og en masse humor. Hos Emil er der ikke langt fra tanke til handling, og han er en problemløser uden lige. Efter eget ønske fra Emil, så favner hans praktik bredt, da han gerne vil have en fod med i alt der sker i biksen, så han arbejder med alt fra analyser af kunderejsen, til en mere overskuelig prisoversigt til hvordan man producerer en fed reklamefilm. Vi håber vi kan leve op til Emils forventninger til praktikken, for han lever ihverfald op til vores!

Jan. 2021

Modima flytter til sit eget kontor i Hjallelse i Odense,

Aug
2020

FXJonas bliver omdannet til Modima - Moderne Videoproduktion

Februar
2020

Rasmus starter i praktik, hvilket bliver afbrudt pga. Covid-19.

Jan
2020

Jonas kontakter for første gang Rasmus vedr. partnerskab

Aug
2017

Jonas stifter FXJonas som et hobbyprojekt imens han studerer til lærer.