fbpx

PRÆSENTATIONSVIDEO

Mange virksomheder har endnu ikke fået øjnene op for denne guldgrube i markedsføring. Hvis du og din virksomhed godt kan lide at være helt fremme i skoene, når det gælder markedsføring, så skal I få produceret en professionel præsentationsvideo.

Hos Modima har vi altid en nytænkende og kreativ tilgang til videoproduktion. Sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt præsenterer din virksomheds USP’er (Unique Selling Points) og tiltrækker dig en masse gode kunder. Det kan fx være med droneoptagelser over din virksomhed, hvis det giver mening. Der kan også indgå interviews og testimonials i videoen.

En præsentationsvideo er ikke et færdigt og statisk koncept. Mulighederne er utroligt mange med en præsentationsvideo. Og vi vil rigtig gerne være din sparringspartner lige fra idéudviklingen til leveringen af den færdige præsentationsvideo.

SKIL DIG UD FRA DINE KONKURRENTER MED EN
PRÆSENTATIONSVIDEO AF DIT PRODUKT ELLER VIRKSOMHED

Med en professionelt produceret præsentation af din virksomhed, produkter eller ansatte på en del af din strategi, kan du skille dig ud på markedet. Den viser dit brand, jeres værdier, produkter, produktion eller noget helt femte på en helt unik måde, som skaber nærhed til dine (mulige) kunder.

Som forbruger i dag kan det være svært at forholde sig til, hvem virksomheder i virkeligheden er. Langt de fleste tager sig ikke tid til at læse jeres ’om os’ på jeres hjemmeside. Her kommer præsentationsvideoen ind i billedet. Den fanger den læser, som i virkeligheden bare skimmer eller springer tekst helt over.

HVAD?

En præsentationsvideo kan bruges til at præsentere en ansat, chefen, en produktserie, et produkt, en arbejdsproces mv.

HVORFOR?

En god præsentationsvideo understøtter og styrker dit brand, og så fungerer den meget bedre end en lang tekst.

HVORDAN?

Der kan ikke gives en opskrift på den perfekte præsentationsvideo. Det afhænger af virksomheden, produktet og personen, der præsenteres.

HVOR SKAL DU DELE DIN PRÆSENTATIONSVIDEO?

Hvor det giver mest mening at dele din videopræsentation afhænger af, hvad det er, videoen præsenterer. Det kan som sagt både være en arbejdsproces, din virksomhed, et produkt eller en helt ny produktserie. Nogle typer præsentationer vil være mest relevante for nye og nuværende medarbejdere, mens andre er mest relevante for kunder.

Der findes lige så mange måder at lave en videopræsentation på, som der findes mennesker, produkter og virksomheder. Derfor varierer præsentationsvideo-prisen også. I samarbejde med os i Modima finder vi frem til en løsning, der matcher jeres produkt, behov og budget.

Uanset hvordan, så er det sådan, at når man laver en præsentation af sig selv eller ens virksomhed, så lader man kommende medarbejdere samt nuværende og potentielle kunder få en fod indenfor, der hvor det virkelig sker. De får et unikt indblik, som er med til at cementere din virksomhed i deres bevidsthed på en helt anden og stærkere måde, end tekst kan.

Med vores kreative og nytænkende tilgang til videoproduktion, laver vi præsentationsvideoer, som I blandt andet kan bruge:

På Facebook og andre sociale medier

På jeres intranet

På produktsider (læs mere om produktvideo)

På jeres ’Om os’-side

Ifm. rekruttering

rasmus-telefon

SKAL VI LAVE EN PRÆSENTATIONSVIDEO TIL DIG?

Er du klar til at tage det næste trin op og lave en supersvedig præsentationsvideo sammen med os, som rammer din målgruppe lige i solar plexus?

Så ring og få en kreativ snak med os på +45 22 23 39 79 alle hverdage fra 10-18. Du må også gerne sende os en mail med relevante informationer via vores kontaktformular.