fbpx

PULSURE.DK

Pulsure.dk er eksperter inden for løbeure og cykelcomputere. Virksomheden holder til i Horsens og drives af en flok energiske og målrettede personer.

Hos Pulsure.dk vil de være førende inden for viden og produktsortiment, men samtidig har de også et mål om at være fremme i skoene, når det kommer til deres markedsføring. De står da også selv for en stor del af deres video-content, mens vi hos Modima hjælper til med resten.

En stor del af de produktioner, som Modima har fået ansvar for, er relateret til bestemte produkter. Vi har f.eks. arbejdet med en lang række produktvideoer til specifikke cykelcomputere og løbeure. Vi har derudover produceret en profilvideo og en lanceringsvideo i forbindelse med åbningen af deres E-cycling lab, samt en FAQ-video og en konkurrencevideo.

Hvor ønsket for nogle af videoerne har været en seriøs og professionel tone, har andre videoer fungeret bedst ved at inddrage humor. De fleste af deres videoer kan du finde på deres hjemmeside, samtidig med at mange også har fundet vej til de sociale medier. Videoerne har fået god reach, hvor bl.a. profilvideoen var med til at generere en omsætning på +500.000 kr.

KEY TAKE-AWAYS

2 års samarbejde
Ensartet udtryk i produktvideoer
Humoristisk tilgang til video-content

FLERE VIDEOER MED PULSURE.DK