fbpx

REKLAMEFILM

Få flere kunder og øg dit salg med en professionel dansk reklamefilm. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke.

Folk læser ikke reklamer. De læser det, der interesserer dem. Nogle gange er det en reklame.” Sådan lyder de vise ord fra reklameguruen Howard Luck Gossage for over 40 år siden.

Det betyder altså, at det er ret simpelt. Skåret ind til benet, skal du blot ramme det helt rigtige momentum, når du laver en reklamevideo, så folk ikke ser den af nød eller i værste fald zapper væk eller springer din reklame over. Den reklame, som Modima laver for din virksomhed, vil få dine seere helt ud på kanten af stolen i latterkramper, med begejstrede tårer eller af skræk. Den vil alt andet end kede dem.

Hos Modima er vi slet ikke til ’det gængse’, det andre gør, eller det man plejer at gøre. Vi rykker rammerne for kreativitet og for, hvad der kan proppes ind i en reklamefilm – med det ene, gyldne mål at fange og overbevise potentielle kunder om at lægge deres penge hos din virksomhed.

HVORDAN LAVER MAN EN GOD REKLAMEFILM?

Kan du huske den reklamefilm om det der produkt, der bare slet ikke interesserede dig? Nej vel!! Godt – så er du allerede første skridt på vejen til at forstå, hvad gode reklamer er. Det allervigtigste er nemlig, at budskabet, produkt-reklamen og indholdet fanger, fastholder og interesserer den målgruppe, du ønsker skal blive kunder i din butik.

Med vores kreative tilgang til reklamefilmproduktion baner vi vejen for, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden. Seerne bombarderes med reklamer dagligt, så du kan nok regne ud, hvor vigtigt det er, at din reklamefilm ikke ligner noget, der er set før.

Men hey, tag den helt med ro! Vi er her netop for at hjælpe dig med den del af det. Vi har 100 % styr på alt om reklamefilm som lyd, lys, professionel redigering, klipning i reklamefilm og reklamefilms opbygning, så de rammer lige der, hvor de skal.

HVAD?

En reklame er en videoproduktion, som reklamerer for et produkt, et brand eller en kerneydelse i din virksomhed.

HVORFOR?

Du kan – meget effektivt – skabe mere opmærksomhed og kendskab til din virksomhed, produkter og ydelser.

HVORDAN?

En reklame produceres som en unik præsentation af dit produkt – hver gang. Brug den på sociale medier, TV og på din hjemmeside.

GRUNDIGT FORARBEJDE OG PROFESSIONEL
SPARRING TIL DIN BRANDFILM

En reklame er et unikt produkt – hver gang. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind på, hvad det koster at producere en reklame.

Skal der bruges statister i reklamefilmen?

Skal der indgå grafik?

Vil I have en droneoptagelse med i reklamen?

Hvor lang skal reklamen være?

Vi kan altså ikke give en standardpris, da vi gerne vil give det ypperste, skræddersyede resultat – hver eneste gang.

PROFESSIONEL SPARRING TIL DIN PRODUKTREKLAME

Reklamer handler ofte om at bryde rammerne for at skille sig ud. Træde uden for de uskrevne regler for at blive husket. Derfor er mulighederne … endeløse! Fedt, ikke?

Jo, hvis du er fuld af kreativitet og allerede har en klar vision for jeres reklame, så lyder det sikkert som sød musik i dine ører. Så er det Modimas opgave at realisere den filmdrøm. Er I derimod idéforladte, men ved, hvilket produkt I skal have promoveret? Fortvivl ej! Vi redder jer og hjælper jer med, hvordan I bedst får budskabet og produktet ud gennem skærmen og ind i kundernes hjerter.

Vi har solid erfaring med at lave opsigtsvækkende og kreative reklamefilm for glade kunder. Vi er derfor også skarpe i at stillet de rigtige spørgsmål, der fører frem til den ideelle reklamevideo for netop dit produkt – såsom:

Hvilken følelse vil du vække i dine kunder og motivere dem med?

Skal der være speak i videoen? Hvilken fortællestil foretrækker I?

Hvilket grafisk udtryk passer til jeres budskab?

… og mange flere

rasmus-telefon

SKAL VI LAVE DIN NÆSTE PROFILVIDEO?

Er du klar til at få skabt en supersælgende reklamebasker i samarbejde med Modima? Så ring til os, for hulen. Vi vil så gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Ring til os på +45 22 23 39 79 på hverdage mellem 10.00-18.00, eller send os en mail via vores kontaktformular.

Vi ser meget frem til at høre fra jer!