fbpx

SPEAK

Når du skal skabe en video med wow-effekt, skal der kæles for alle detaljer. Det gælder bestemt også, når du skal finde den helt rigtige stemme, der for eksempel skal præsentere dit fede tilbud for potentielle kunder. For det er bestemt ikke lige meget, ”hvem” der taler til dig, når du ser en reklamevideo.

Du ville heller ikke finde det inspirerende, hvis en monoton og uoplagt voice-over prøvede at sælge dig et nyt, friskt produkt, vel?

Valget af stemme til en voice-over, eller et speak, er prikken over i’et, når du skal fuldende din video. Hvis målgruppen kan identificere sig med stemmen, der speaker, vil der nemlig være langt større chance for, at de reagerer positivt på videoens indhold.

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige stemme til lige præcis dit brand, din video og dit budskab!

HVILKEN STIL KØRER DU?
FORTÆLLESTILEN GØR EN FORSKEL

Udover valget af den rigtige stemme til formålet er tone og timing også everything, når det kommer til at lave det perfekte film-speak. Derfor kan du også lege med elementer som dialekt, accent, tonefald, udtale og så videre for at ramme målgruppens stil.

Der er rigtig mange muligheder at gå med, og vi kan hjælpe dig med at identificere om din speakerstemme for eksempel skal være:

En seriøs og moden mandsstemme a la dokumentarfilmen

En yngre, frisk kvindestemme med masser af power

En nuttet barnestemme med et godt budskab

En ældre stemme med masser af autoritet bag ordene

Skal din video deles på sociale medier, er det desuden en god idé at sætter undertekster på, så alle kan fange budskabet i forbifarten – det kan vi også hjælpe dig med.

rasmus-telefon

VIL DU HØRE MERE?

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige speaker, som passer til lige netop dit brand og dit budskab? Så står vi klar til at gå på stemme-jagt og finde den helt rigtige voice-over til dig.

Du er altid velkommen til at give os et kald på +45 22 23 39 79. Vi er på telefonen mandag-fredag klokken 10.00-18.00, men du må naturligvis også altid skyde en besked afsted til vores indbakke via vores kontaktformular.