fbpx

STATISTER/SKUESPILLERE

Når du skal lave din næste reklamefilm, er det ikke sikkert, at du selv har lyst til at indtage skærmen. Faktisk kan det sagtens være, at dit budskab, din virksomhed eller dit produkt allerbedst kan formidles, hvis der bliver skruet lidt op for dramaturgien – og her kommer statister og skuespillere ind i billedet. Der er nemlig rigtig mange dygtige folk at trække på og vælge imellem, når det perfekte cast til din video skal findes.

Skal der være scener med dialog, massevis af statister eller en helt særlig persontype, der står i front for dit brand eller dit produkt?

Har du allerede den perfekte scene til en reklamevideo i hovedet, og mangler du nogen, der kan føre den ud i livet? Så står vi klar til at hjælpe dig med at hyre de statister eller skuespillere, du har brug for.

VALGET ER DIT

Det endelige valg af personer, der skal være med i din video, er selvfølgelig dit. Ud fra din specifikke målgruppe, dit produkt eller dit brand er der god grund til at vælge personer, som udstråler og repræsenterer det, du gerne vil kommunikere. Du kan tænke i baner fra alt fra alder, udstråling og dynamik – det er ikke til at sætte fingeren på, hvad det lige er, der fungerer. Men når den er der, kan du helt sikkert mærke det!

Når du har taget beslutningen, kan du trygt overlade resten af processen til os. Vi sørger for at indhente tilbud fra statister og skuespillere, og vi holder styr på alt det praktiske i forhold til booking, produktionsplan etc. Overlad trygt planlægningen til os – det er det, vi er her for!

Har du også brug for den perfekte stemme til at speake din video? Så hjælper vi også gladeligt med at finde den helt rigtig voice-over til at levere dit budskab. Der findes nemlig rigtig mange forskellige stemmetyper og -effekter at vælge imellem, og du kan virkelig sende din video langt ud over rampen, hvis du nailer den helt rigtige stemme til dit budskab.

VIL DU HØRE NÆRMERE OM PROCESSEN
MED AT FINDE STATISTER/SKUESPILLERE?

Hvis du er interesseret i, at vi skaffer skuespillere og/eller statister til din reklamefilm, er det bare at ringe til os og spørge løs om, hvordan processen kan foregå.

Du kan give os et kald på +45 22 23 39 79. Vi er på telefonen mandag-fredag klokken 10.00-18.00, men du er også altid velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular.

rasmus-telefon