fbpx

TEASER

Spændingen stiger, stemningen bygges op, målet er næsten nået – og så…

Du kan tænke på en teaser-video lidt som en rigtig god reklame for en kommende film. Masser af spænding, hype og lige akkurat nok information til, at du får lyst til at se resten. En rigtig god teaser fanger seerens interesse og får dem til at ville se mere – og det kan i sidste ende lede dem til dit brand, dit produkt eller din virksomhed. Ja tak!

Det samme gør sig gældende for de korte teaser-film, der skal fange din modtagers interesse på kort tid. Med en fængende film kan du skabe mere interesse for dit brand, produkt eller budskab, og du vil helt sikkert give modtageren lyst til at se mere. Kunne det være noget for dig og dit brand med en teaservideo? Så læs med her.

EN VELLYKKET TEASER KAN SKABE
MERE TRAFIK TIL DIN HJEMMESIDE

Men hvad er en teaser mere præcist for en størrelse? Det er en kort video, der reklamerer eller signalerer det allerbedste ved det produkt eller brand, du gerne vil markedsføre. Når modtageren er hooked og gerne vil vide mere, har videoen gjort sit job – så bliver der nemlig skabt mere trafik til din hjemmeside, hvor de besøgende kan slå sig løs og finde mere information. Det er altså win-win.

I nutidens hurtige scrolls og click-bait på sociale medier gælder det om i første omgang at fange seerens opmærksomhed og dernæst at fastholde interessen. Den korte teaser er den perfekte måde at gøre det på. Du får nemlig både præsenteret dit brand eller dit produkt på en spændende måde, men du får også den potentielle kunde til at ville vide mere om det hele – og dermed klikke sig videre ind på din hjemmeside. And the rest is history!

’Kort og godt’ er altså sloganet for den perfekte teaser. Med et skarpt budskab, korte pointer og stemningssættende musik kommer spændingen (næsten) helt af sig selv – og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med det hele.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT LAVE EN
SPÆNDENDE TEASERVIDEO?

Har vi teaset din interesse, og vil du gerne høre mere om mulighederne for at lave en spændende video?

Så er det bare at ringe til os på på tlf. +45 22 23 39 79, hvor vi sidder klar mandag-fredag klokken 10.00-18.00. Du kan også altid sende os en besked via vores
kontaktformular.

rasmus-telefon